Artikler

Team Egtved Info - Marts 2021

Vi håber i stadig holder kæden stram og får cyklet lidt selv eller i mindre grupper hvad enten det er ude i naturen eller online.

Opstart.

Med de nye retningslinjer for udendørs sport giver det os mulighed for at køre lidt mere sammen 😊, dog er der stadig en del retningslinjer omkring afstand, før og efter træning etc. som vi er nødt til at forholde os til.

Vi kommer ikke til at lave en officielt Team Egtved opstart før der bliver åbnet lidt mere op, dog vil vi den 13. marts kl. 10:00 starte op på racercykel i 3 Hold (Hold 3 der køre 40 km hold 2 der køre ca. 50 km og et hold 1 der køre ca. 60 km.)

Da retningslinjerne ikke tillader efterfølgende øl / og vand vil vi vente med det til den officielle opstart.

Efterfølgende vil vi fortsætte tirsdag og torsdag på de 3 niveauer, så har du mod på at cykle sammen så mød gerne op.

Vi starter som altid kl. 17:00 de første 2 uger, derefter kl. 17:30 og i midten af april kl. 18:00 (Se mere i Kalenderen)

Generalforsamling

Som tidligere nævnt er generalforsamlingen udskudt til det endnu bliver muligt at samle flere deltager. (vi følger de retningslinjer som DGI anbefaler) Vi vil kalde ind så snart det er muligt. Den nuværende bestyrelse arbejder forsat videre som tidligere.

Kontingent

Har du endnu ikke betalt kontingent så er det stadig muligt, enten på vores konto nr. 9551-6132012200 eller mobile pay 99983 - Mrk. med teksten "Kontingent"

Tøj udsalg

Der er stadig tøj på lageret, så mangler du lidt forårs tøj eller er din vinter jakke blevet slidt, så giver vi stadig 30 % på alt lagertøj. Det er først til mølle og vi forventer ikke at bestille tøj hjem i 2021.

(Køb forudsætter at kontingent for 2021 er betalt.)

Gå ind på http://www.sportiganegtved.dk/.../aHR0cDovL3d3dy5zcG9ydG.../ og bestil.

Harzen turen

Vi har besluttet at afvente med at arrangere Harzen i foråret, dog følger vi udviklingen og bliver det på nogen måder muligt laver vi en tur derned som "normalt" så begynd endelig træningen allerede nu. :)

Hilsen Bestyrelsen