Artikler

Team Egtved Info - July 2021

Vi håber i alle nyder sommeren og så småt er klar ti at give den gas til træning igen tirsdag og torsdag samt weekenderne.  Der har været cyklet hver tirsdag og torsdag igennem hele sommeren, dog med et minimalt fremmøde :)

Søndag den 8. aug. kl. 10:00 laver vi en "efter sommer opstart" hvor vi håber så mange som muligt har lyst til at komme forbi til en lille cykeltur med efterfølgende grillpølse og en kold.  Vi laver forskellige ruter så der er plads til alle. For at have en ide om hvor mange der dukker op skal i gerne tilmelde jer på Facebook, eller sende en SMS til 23214008 hvis i ikke er på Facebook. 

https://fb.me/e/jfdBfSJMR

Torsdag den 12. aug. er der Post Nord Danmark Rundt 2021 hvor vi har lovet at stå med depot som vi plejer. Jens Peter har allerede lavet et opslag på Facebook hvor i kan melde jer til hvis i har mulighed for at hjælpe til. Det kunne være godt med et par stykker mere :)  Tak for indsatsen med at arrangere JP.

Lørdag den 28. aug. Er der social tur mod vest. Susanne, Poul og Jakob har lovet at lave en tur mod vest. Mere information samt tilmelding kommer senere på Facebook, men sæt kryds i kalenderne.

ÆNDRING I DATO, på vores års kalender har vi skrevet social tur ved Per den 12. sep.  Det har vi valgt at flytte til lørdag den 11. sep.  Så husk at flytte denne dato i jeres kalender. Også her vil der komme mere information samt tilmelding senere på Facebook.

Års program 2021

Hilsen Bestyrelsen.