Artikler

Team Egtved Info - December 2021
Vi håber i alle så småt er ved at være klar til en Jul og der bliver mulighed for at holde lidt juleferie.  Måske vejret tillader der kan blive tid til en lille MTB-tur inden sneen forhåbentlig overtager det lidt grå og kedelige efterårsvejr.
 
Hermed lidt opdatering samt kommende datoer fra Bestyrelsen.
Klublokale:
Vi arbejder forsat på højtryk for at finde et egnet lokale som fast Team Egtved tilholdssted, et sted hvor vi har mulighed for at mødes både før og efter træning, et sted der er vores helt eget. 😉
Vi har været i dialog med mange igennem de sidste måneder, men ikke lukket en endelig aftale endnu, men håber meget på at kunne præsentere en god løsning til den kommende generalforsamling i februar.
 
Tøj:
Der er som aftalt arbejdet på at finde nyt klub tøj, En lille gruppe bestående Laila og Jesper som medlemmer og Henrik og Michael fra bestyrelsen har set på flere løsninger både mht. bestillings muligheder, forskellige mærker, sponser olig. Vi forventer at design processen går i gang lige efter jul og kunne præsentere et oplæg til den kommende generalforsamling i februar.
 
Harzen 2022:
Vi håber meget at det endnu engang bliver muligt at komme en tur til Harzen i Kr. Himmelfart fra den 26-29 Maj 2022
Hotellet er pre-booket, men vi mangler et par stykker der gerne vil arrangere turen.
Annette og Per vil begge meget gerne overdrage denne opgave. Så skriv eller giv gerne et ring til Jakob hvis i ønsker at tage denne opgave eller i første omgang høre lidt om hvad det kræver.
 
Tour de France 2022:
Vi har deltaget i et cykel netværksmøde i Vejle der bla. Omhandlede det store Tour de France arrangement den 3 juli 2022. De kommer til at skulle bruge rigtig mange frivillig, både til cykelløb afvikling af den del der bliver kørt i Vejle kommune, men også til mange af de arrangementer der foregår hele dagen. De vil meget gerne have hjælp fra de lokale cykelklubber til afvikling af løbet, hovedsagelig vejposter. Mere information senere.
 
Spinning i januar 2022
Det har desværre ikke være muligt at lave et TE spinnings hold i år, men Emil har ofte plads på hans normale hold i Egtved IF, ud over det arbejder vi med Emil på at lave et par sociale TE ”ture” i løbet af januar og februar. Det vil blive tilmelding på FB og efter første til mølle, evt. med lidt brugerbetaling.
Mere information på FB.
 
Datoer til kalenderen:
27-12-2021    MTB-tur med Per og Hans Ludvig - mere information på FB.
31-12-2021    Nytårs MTB arrangeret af Lene of Finn (Se FB opslag)
23-02-2022    Generalforsamling
26-03-2022    Sæsonopstart
26-05-2022    Harzen 2022
03-07-2022    Tour de France
Flere datoer vil komme i løbet af foråret.
 
Det er rimelig opbakning for Afterdark træning tirsdag aften, dog kniber det lidt med weekenderne.
Vi opfordrer til at skrive på FB hvis du ønsker et par cykel venner med på tur i weekenden.

Rigtig god Jul til jer alle.  (vi ses forhåbentlig inden nytår 😉)

Hilsen bestyrelsen.

Du er her: Home Artikler 2021 Team Egtved Info - December 2021