Artikler

Racersæsonen er så småt startet, dog først med officiel start imorgen lørdag den 25 Marts, første rigtige sæsonstart fra vores nye klub hus, men også første arrangement for den nye bestyrelse der har konstitueres sig med følgende besætning.

Formand          Jakob Lund
Kasserer           Ole Kolding
Sekretær          Hans Ludvig West
Medlem            Heidi Olesen
Medlem            Bjarne Matthiesen
 
Og i forbindelse med præsentation af den nye bestyrelses skal der lyde en stor tak til Henrik og Michael for deres arbejde i den tidligere bestyrelse, og en special tak til Henrik for hans 6 år som Kasserer.
 
Det kommende år.
2023 bliver som udgangspunkt et år hvor vi skal færdiggøre vores klubhus og ellers nyde en masse gode cykelture i vores nye tøj efterfulgt af hygge i / ved vores dejlige tilholdssted.
 
Det bliver også et år med enkelte justeringer bla. Vil vi lukke vores hjemmeside ned hen over sommeren og flytte kommunikationen til Facebook, delvis på vores interne side samt en ny offentlig side. Mere information om dette senere på året.
 
Vi har også besluttet at lukke vores reservedelslager der i mange år har været styret af Kristian.    (stor udsalgs kampagne er under udarbejdelse og i høre mere.)
 
Allerede nu er der en del arrangementer / ture på kalenderen som enten er klub arrangeret eller bare løb hvor vi har medlemmer der deltager. Kalenderen vil løbende vil blive opdateret og komme i online format i løbet af foråret.
 
25 Marts Sæson start
28 Marts 1. Hjælp del 2
24 April Harzen træning (for alle også ikke Harzen deltager)
7 Maj Harzen træning (for alle også ikke Harzen deltager)
18 - 21 Maj Harzen turen 2023
10 Juni Længere social tur
24 Juni Hærvejsløbet
21 - 26 Juni La Marmotte
6 August Sommer genstart
27 August Længere social tur
2 September Broløbet (Storebælt) 
14 Oktober Klubdag og Racer afslutning
21 December Julefrokost
31 December Nytårstur

 

Vi vil i bestyrelsen gerne skabe nogle gode rammer for jer medlemmer, men vil som nævnt på generalforsamlingen også gerne have hjælp fra jer medlemmerne til arrangere ture, færdiggøre klubhuset og ellers komme med ideer til arrangementer der passer ind i Team Egtved regi. Tag endelig fat i bestyrelsen hvis du brænder for at bidrage med en tur, et arrangement eller andet.
 
Rigtig god sæson
 
Hilsen Bestyrelsen
Du er her: Home Artikler 2023 Team Egtved Info - Marts 2023