Artikler

Der er godt gang i træningen her i sen sommeren og dejligt at se så mange der kommer hver Tirsdag og Torsdag, nye som gamle medlemmer.
 
Vi ændre trænings tider Tirsdag og Torsdag fra uge 38 - 39 med opstart kl. 17:30 og uge 40 - 41 med opstart kl. 17:00  (info kommer på sms på dagen) Lørdag og Søndag stadig kl. 10:00
Fra uge 42 går vi over til afterdark på MTB/Gravel hver tirsdag kl. 19:00
 
HUSK allerede nu lidt lys på cyklen da det så småt begynder at blive mørkt når den sidste øl/vand er drukket efter endt træning ;)
 
Sæt et stort X i kalenderen den 14 oktober hvor der er racer afslutnings tur efterfulgt af sæson afslutnings fest, hvor vi håber så mange af jer som muligt har lyst til at deltage.
Mere information og tilmelding senere.
 
Der er kommet et par forespørgsler omkring bestilling af Tøj, da vi oprindelig havde meldt ud at der kom en sensommer bestilling. PGA min. ordre har vi besluttet at næste bestilling først bliver i starten af det  nye år så vi kan have friske forsyninger til sæson starten i foråret. ( Denne bestilling vil blive med gode klub rabatter.)
 
Sidst så har vi desværre måtte lave en lille ændring i bestyrelsen og trække vore mange årige suppleant ind. Bjarne flytter desværre fra byen i løbet af efteråret og ønsker dermed at trække sig fra bestyrelsen. Stor tak for samarbejdet til Bjarne - håber du vil få tid til at komme forbi til en lille tur i ny og næ.
 
MVH bestyrelsen
Du er her: Home Artikler 2023 Team Egtved Info - September 2023