Artikler

Fredag d. 19. juni kl. 19:00 skal cyklerne luftes!
 
Dette års cykelsponsorløb afvikles på rundstrækningen Aftensang – Kirkevej – Nydamsvej – Tybovej – Aftensang. Startområdet vil være midt på Aftensang.

Løbet er for alle! Børn, voksne og ældre er alle meget velkomne.
Det handler om at køre flest mulige omgange på den time, som løbet er i gang, og dermed køre flest mulige penge ind til sommerfesten. I tiden op til start gælder det om at lave sponsoraftaler. En sponsor kan være en handelsdrivende, en virksomhed, forældre/familie eller én selv.
 
Blanket, med tilsagn fra sponsorerne, skal afleveres i startområdet på dagen mellem kl. 16:00 og 17:30.

Under løbet skal færdselsloven naturligvis overholdes, ligesom cykelhjelm er påbudt. Der vil stå folk i de mest trafikerede kryds for at hjælpe med at afvikle trafikken.

For de yngste ryttere vil der være et depot med brændstof af den søde slags. Efter løbet er der en forfriskning til alle ryttere.

Vogne med forfriskninger til tilskuerne vil være opstillet flere steder på Aftensang. Løbet vil være speaket og suppleret med musik.

Under og efter løbet bliver der udtrukket fine præmier. Sponsorer, som giver kr. 5,- pr. km. eller mere, eller et fast beløb på kr. 100,- eller mere til en rytter, deltager i lodtrækningen. Der er naturligvis også fine præmier til rytterne. Disse udtrækkes også på startnummer/navn. Det er altså ikke nødvendigvis de hurtigste, der løber med præmierne. Der er i alt præmier for mange tusinde kroner.

Rytter/sponsorblanketter kan afhentes hos Egtved Bageri, Boutique Dorthe, Egtved Blomster, Sportigan, Statoil og i hallen - i starten af uge 24. Eller download den her 


 

Du er her: Home Artikler 2009 Cykelsponsorløb 2009 - opslag