Artikler

Vi var 6 ryttere, der var opsat på en cykeltur til stranden. Efter indtagelse af "krudt" til benene mødtes vi ved hallen kl. 7.30 - ret tidligt for nogen. Turen gik i raskt tempo, og vejret viste sig fra den gode side. Jo tættere vi kom på Blåvand, des bedre blev vejret.
En fed fornemmelse at køre vildt stærkt, og få brændt havregryn, sukker og rosinerne af. Der var endda tid til at nyde turen med snakken undervejs. Vi endte i Blåvand med et snit på 36 km/t, og så var vi klar til at mødes med familierne.
Det blev en dag i bagende sol, hygge på tæpperne, kongespil, pjask og leg i vandet. Børnene var ikke til drive hjem. En fantastisk dag, hvor cyklerne blev luftet, og hele familien var med.
/Bente


Samme tur set gennem Kristians duggede cykelbriller:
Søndag morgen kl. 7.30 startede 7 Team Egtved ryttere fra hallen. Strandtur til Blåvand var på programmet. En flad tur i medvind og godt vejr, det lyder da næsten for nemt. Hans Ludvig ville kun med et stykke af vejen, da han havde andre planer senere på dagen. Han drejede af ved Varde for at køre hjem i modvind - vi ved stadig ikke, hvor han befinder sig? Solen var knap stået op, da IC3-Finn satte damp på kedlerne. Den skønne morgen forsvandt bag blodsprængte øjne, og så var vi i Varde. Vi så kun bagerens skilt og 2 søvnige kunder, mens vi snoede os igennem gaderne i høj fart. Det sidste stykke af turen, en smal cykelsti, blev kørt i et hæsblæsende tempo 40 - 45 km/t. Så tidligt om morgenen er Blåvand ikke vågnet, så vi drønede lige igennem uden at se et øje. Ankomst ved ishuset: 9.59.
Tak for en dejlig tur/dag. Bør gøres om en anden gang.
/K.Utoft

Du er her: Home Artikler 2009 Fantastisk søndagstur til Blåvand