Artikler

På en flot septemberlørdag afviklede Team Egtved det årlige klubmesterskab.

12 ryttere var mødt frem. Ca. 2 min. efter Brasso havde parkeret cyklen, punkterede hans bagdæk med et højlydt brag. Jens Peder hentede et andet hjul, hvorefter Brasso igen var kørende. Det helt rene og skinnende baghjul skilte sig dog noget ud fra resten af cyklen. Formanden, Kristian, bød velkommen, og orienterede kort om dagens forløb. Som afslutning fortalte han, at der ville komme en lille overraskelse til slut på mesterskabet. Ved en lodtrækning blev startnumre og dermed startrækkefølgen fundet.

På vej til første etape kørte vi en god lang opvarmningstur. Første prøvelse var 300 meter sprint. Den foregik på den sædvanligt strækning på Abildgårdsvej. Kort efter denne etape var tilendebragt, kunne vi trille frem til start på bjergenkeltstarten, som igen i år blev afviklet på Tingkærvej. En ændring i år var dog, at start var flyttet ned til åen. Dette af sikkerhedsmæssige årsager. En fornuftig beslutning, men bakken bliver ikke lettere af det manglende tilløb. Bjergenkeltstarten blev på 1200 meter. 

Da alle var på toppen af bjerget, tog vi hul på sidste etape. 5900 m. enkeltstart på den relative flade rundstrækning ved Blue Horse / Slagtergården. Her måtte vi dog kæmpe med en hel del vind. Alle kom godt rundt – Brasso havde dog lige en lille krig med en traktor ved starten.

Formanden tog igen ordet. Sløret blev løftet for overraskelsen. Den bestod i en holdkørsel fra Blue Horse til kort før rundkørslen i Egtved. 6500 m. 3 hold à 4 mand blev sendt af sted. Alle 4 mand skulle samlet op af Tørskindbakken. Ved Vorkvej måtte holdet slippe en mand. Det var således 3.-manden, der satte holdets tid ved mål. Efterhånden som vi ankom til Egtved, kørte vi frem til kirken. Her kunne vi lige nå at stå espalier til Dorte og Leifs bryllup.

Så stod den på grillpølser med tilbehør hjemme hos Lone og Jens Peder. I ly af pølser og en velfortjent øl kunne regnskabet gøres op.
Ved brug af det sædvanlige pointsystem kunne vi kåre årets klubmester. Sejren gik til Thomas Lyhne. 2’er blev Jens Peder Pedersen. 3. pladsen blev delt mellem Tommy Jerry Nielsen og Finn Sommerlund. Holdkonkurrencen blev vundet af hold 1, som bestod af Tommy Jerry Nielsen, Kristian Utoft, Finn Sommerlund og Lars Lindbøg.

En fantastisk og solbeskinnet eftermiddag fortsatte med mere godt til ganen.
Tak til de fremmødte. Tak til hjælperne for storslået afvikling. Tak til Dorte og Leif for drikke. Og en stor tak til Lone og Jens Peder for igen at lægge areal til.

Klik her for at se resultater med detaljer om de enkelte tider og gennemsnitshastigheder.

Klik her for at se billeder fra dagen.

Du er her: Home Artikler 2009 Klubmesteren 2009 er kåret