Artikler

Hej Cykelfreaks

Er planlægningen begyndt med hensyn til hvilke udfordringer i 2010, det kunne være spændende at deltage i? Jeg er begyndt at overveje, hvilke løb jeg vil deltage i til næste år. Derfor vil jeg gerne høre, om der er nogle fra klubben, der har samme tanker.

Jeg tænker primært på cykelløb i Norge eller alternativt i Sverige.
I Sverige er der Vättern Rundan. Faktisk godt arrangeret løb med over 16.000 deltagere. Det køres den 18/19. juni i 2010 og er på 300 km. Da det er et populært løb, skal man være hurtigt ude og i februar er der løbet fuldt booket.

I Norge er der flere muligheder: Den store Styrkeprøve (Trondheim – Oslo) køres den 25 – 27. juni og er på 540 km. Der er også 3 kortere distancer, som alle ender i Oslo

Der er også Jotunheimen Rundt på 430 km. Det løb er mindst lige så hårdt om ikke hårdere end Styrkeprøven. Det køres den 9. juli. Her er der også en kortere distance på 137 km.

Endelig er der et etapeløb, der løber af stablen 24 – 30. juli. Dette løb er jeg lidt opsat på at deltage i, men det komme an på hvordan det kan arrangeres med hensyn til ferie, familie osv. I løbet af ugen kommer man 15 gange over 1000 meter, dvs. det er en uge med en del højdemeter.
Yderligere oplysninger kan findes på www.vikingtour.no

Generelt gælder det for de norske løb, at tidligere tilmelding lig med billigere pris.

Hvis der interesse for at deltage i nogle af ovenstående løb, så kontakt mig på 61 46 82 25 og lad os tale om det.

Lars Lindbøg

PS: Derudover er der selvfølgelig Melfar den 5-6. juni!

Du er her: Home Artikler 2009 Planer for 2010 - Lars Lindbøg