Artikler

Troels Johnsen fra firmaet CRAFT stod for "underholdningen" til klubaftenen i november.

En fin lille skare på 16 medlemmer lyttede til en engageret Troels. Som indledning fortalte han om sin fortid på La Santa Sport, uddannelsen på Odense Universitet og tiden med Riis Cycling. Hos det daværende CSC Tiscali udfyldt han bl.a. posten som Sponsorchef. Netop herfra kom den naturlige kobling til CRAFT, som også var sponsor på holdet, da det meget udfarende liv på cykelholdet skulle lægges om. 

Troels gjorde meget ud af at forklare om opbygningen af de forskellige slags metervarer, der bliver brugt i CRAFTs produkter. Han henviste til adskillige tests, der var lavet med elitesportsudøvere og andre ekstreme forsøg af f.eks. Sirius Patruljen.

Umiddelbart kan det godt lyde lidt tørt at underholde voksne mænd i deres bedste alder med snak om metervarer, men Troels formåede at krydre det med masser af annekdoter om CSC Tiscali og de forskellige Pro Tour-ryttere. 

Alt blev fordøjet med en tår øl og en kop kaffe.

Vi afventer nu fordelagtige tilbud fra CRAFT, som formidles via Intersport i Vejen. Intersport i Vejen er stedet hvor Dorthe, Leifs kone, arbejder. Det er hende, der har sat Troels i scene hos os.

Du er her: Home Artikler 2011 Godt underholdt af Troels fra CRAFT