Artikler


Skema til sponsoraftaler / startaftale - klik her


Der er som sådan ingen forhåndstilmelding. Tilmelding foregår ved fremmøde mellem kl. 15.30 og 17.45 (se nedenfor).

Men klubbens medlemmer bedes registrere, om de ønsker at køre løbet eller de hellere vil hjælpe med afviklingen. Klik her for at lave denne registrering.

Også "ikke medlemmer" er meget velkommen til at hjælpe til. Send blot en SMS til Leif på 51 39 85 40. Du må også gerne ringe 51 39 85 40. Så finder vi sammen det rigtige "job" til dig.

 


Tid og sted

Cykelsponsorløbet afvikles fredag d. 14. juni 2011 kl. 19.00. Der køres cykelløb i 1 time.
Startområdet vil være midt på Hjelmdrupvej, ved Hallen. Tilmelding til løbet foregår ved aflevering af et sponsoraftaleskema. Skemaet skal afleveres på dagen mellem kl. 15.30 og 17.45 til løbsledelsen, som befinder sig i Egtved Hallen.

Hvad er det, og hvad drejer det sig om
Løbet er for alle! Børn, voksne og ældre er alle meget velkomne. Det handler om at køre flest mulige omgange på den time, som løbet er i gang, og dermed køre flest mulige penge ind til byens idrætsliv via sommerfesten. I tiden op til start gælder det om at lave sponsoraftaler. En sponsor kan være en handelsdrivende, en virksomhed, forældre/familie eller én selv.

Ruter
Der køres på 2 forskellige rundstrækninger:

· En lang rute på 2,16 km.
Ned af Hjemldrupvej – Østergade – Tudvadvej – Hvidgårdsvej – Hjelmdrupvej
Denne rute er for cykelryttere, unge fra 12 år og derover + andre, som er sikre i trafikken, og som har lyst til at køre rigtig cykelløb.

· En kort rute på 0,64 km.
Ned af Hjelmdrupvej – Ørvigvej – Hjelmdrupvej
Denne rute er for alle der ikke køre ræs. Børn og voksne i alle aldre. Her er også plads til sjove indslag.
På denne rute kommer hyggen, opmærksomhed og sikkerhed frem for hastighed. Der er et depot på ruten, hvor man kan tanke noget hurtig energi.

Sikkerhed
Under løbet skal færdselsloven overholdes, ligesom cykelhjelm er påbudt. Der vil stå folk i de mest trafikerede kryds for at hjælpe med at afvikle trafikken.

Skema til sponsoraftale
Download her skema, som skal benyttes til indgåelse af sponsoraftaler. Det er meget vigtigt, at alle felter i en sponsoraftale udfyldes. Hvis der er flere sponsorer i samme husstand, brug da gerne mobilnumre. Tlf.nr. bruges nemlig som kundenummer. En rytter skal have sponsoraftaler for mindst kr. 10,- pr. km. eller et fast beløb på kr. 150,- for at kunne deltage. Samme rytter må gerne aflevere flere skemaer. Efter løbet kan startnummeret byttes til en øl eller vand.

Gevinster
Hovedgevinsterne er gavekort til handelsforeningen (1 x kr. 1.000,- 5 x kr. 500,- og 3 x kr. 250,-) Derudover er der masser af andre lækre gevinster. Der er gevinster i grupper til privatsponsorer, erhvervssponsorer og ryttere på hhv. lang og kort rute. Ryttergevinster trækkes på startnummeret, og uddeles sammen med sponsorgevinster i ølteltet ved festpladsen efter løbet.
Aktuel gevinstliste kan ses på www.teamegtved.dk fra 18. juni

For at deltage i lodtrækning skal sponsorer give kr. 5,- pr. km. eller mere, eller et fast beløb på kr. 150,- eller mere til en rytter.

Afregning af sponsorat
Efter løbet fremsendes en opkrævning med specifikation jf. sponsoraftalen. Der kan betales vedkontooverførsel.

Du er her: Home Artikler 2013 Cykelsponsorløb 2013 - en del af sommerfesten!