Artikler

GRÆNSELØBET SØNDAG D. 15 - 9

Vejrudsigten op til Søndag havde ikke været for god. Og søndag morgen var da heller ikke noget at råbe hurra for.  Alligevel tog vi, 12 mand, afsted mod Rødekro.

I det sydjydske var vejret lidt bedre. Dog med mørke truende skyer. Kaffe og startnumre og så det evige problem. Tøjvalget ???  

Kl. 09.43 gik det løs. Startgruppe 5  drønede ud af Rødekro og blev hurtigt spredt. Punkteringer lavede yderlig spredning i flokken. En rigtig fin tur syd på mod grænsen. En brostensbelagt grænseovergang af de mere seværdige. Drønede forbi et par grænsebutikker og op mod Dk igen. Flensborg fjord viste sig fra  den aller flotteste side. Nord på mod Åbenrå kom bakkerne og min punktering. Efter 65 km med et snit på 34,5 kmt trængte jeg alligevel til en pause. Det betød desværre bare at jeg kørte 30 km uden at møde nogen som helst. DEMOTIVERENDE.    5 km før mål blev jeg hentet af 2 ryttere, hvor den ene havde krampe. Han slæbte mig hjem.

 

En rigtig fin tur. For få deltagere (ca 175). For mange punkteringer. Solen skinnede fra kl. 10.00 cool. En øl i badet. Mad på Rødekro. En nosse bajer hjem.

Tak for en super dag

K. Utoft

Se billeder her

Du er her: Home Artikler 2013 Grænseløbet 15 - 9 - 13