Artikler

Vi er i gang med at planlægge en tur til Italien for at holde cykelferie i området omkring Gardasøen. Det bliver en tur hvor der også er plads til din bedre halvdel som evt. kan garda 2fordrive tiden med at bade i søen og shoppe mens vi er ude at cykle. Der bliver lavet både korte kuperede etaper og en flad tur søen rundt + lange etaper med mange højdemeter, så der vil være noget for enhver smag. Desuden vil Andreas lave en vin tur til Valpolicella dalen hvor de laver en kanon god vin.

Vi forestiller os at vi kører der ned i egne biler med cyklerne bagpå, fordi det er det nemmeste og billigste. Ja det er lidt langt at køre for en uge på cykel men med skiftende chauffører, går det jo alligevel. Vi forstiller os at man kører syd på fredag aften efter arbejde og returnerer så følgende lørdag morgen så man kan hvile lidt ud søndag inden hverdagen igen trænger sig på. Vi vil gerne vide om nogen kunne ønske en kortere tur hvor man kørte der ned evt. mandag el. tirsdag derfor er der forskellige kasser du kan sætte dit kryds i. Sæt gerne flere krydser.

Vi kigger efter et hotel der ligger helt ned til vandet på den østlige side af søen. Der vil vi kunne få halvpension

Budgettet for hele ugen incl. overnatninger, mad og brændstof forventer vi, vil ligge på mellem 5000,- til 6000,- pr. snude.

Det er vigtigt at slå fast at turen bliver til noget uanset hvor mange der vælger at tage med på en fed cykel uge. Men fordi vi gerne vil have så mange med som muligt er det vigtigt for os at vide hvilken uge der passer bedst. Så vis din interesse og tilmeld dig hvor det passer dig bedst. (Også gerne om du ønsker din bedre halvdel skal med.)

Tilmelding uge 38

Med 70% binding. Endelig tilmelding i marts/april

Ønsker kun 5 dage

 Med 70% binding. Endelig tilmelding i marts/april

Jeg vil måske

gerne have min bedre halvdel med


Venlig hilsen

Andreas og Lars

Du er her: Home Artikler 2017 Gardasøen sept. 2018 skal du med ?