Artikler

Det er blevet januar og vi er så småt begyndt at planlægge Harzen 2017.Harzen

Traditionen tro tager vi afsted i Kristi himmelfarts weekenden den 25 – 28 Maj. Velvidende at det iår falder sammen med Jelling festival, hvor vi ved mange af cykelklubbens medlemmer har traditioner for at deltage.

Vi vil meget gerne have en førstehånds tilkendegivelse om i ønsker at cykle rundt i det natur skønne Harzen, sidst i maj 2017. Det er ikke endelig tilmelding, men mere for at se om der er stemning for en tur i år netop denne weekend samt sikre at vi har forhånds booket værelser nok.

Turen kommer til at koste ca 1800 kr. + / - og der vi som sidst være mulighed for at tage manden eller konen med, også selv om de ikke er på cykel.

Der vil ligeledes som de tidligere år være cykelture alle 4 dage, men også med mulighed for at køre hjem søndag morgen og kun have 3 dage på cyklen.

Det bliver som altid en social tur, dog arbejdes der lidt på et par alternative cykel dage. Dage hvor der er plads til racer ”røvene”, der ønsker mange km og Hm, og plads til dem der er mere til Cafe Latte / Fadøl og knap så mange Km. Mere om det senere.

Forhånds tilmeld dig her ------ inden den 5. feb.

Evt. Spørgsmål el. kommentar skriv eller ring.

Hilsen Laila og Jakob.

Lidt minder fra sidste års tur J

https://drive.google.com/open?id=0B0MTVXLUSScPaENhYXBFWDlXSEk

 

Du er her: Home Artikler 2017 Harzen 2017